Anak2 mummy sayang

Tuesday, October 28, 2008

d longlasting journey..

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

i born to touch ur feeling..

video

abg...mane ade poyo kan..=)

the beauty of forgiveness..



hmm just wanna share bout my new life at twintech..01 July 08..at first feel dis place as a hell but after 4 month here..everythng's change..d word of 'ad hikmah dsebalik ape yg berlaku' teach me on how important for us to forgive on one another..dis id the beauty of forgiveness..after Allah bersame org2 yg sbr..akhirnye..from feeling dis place like a hell now i start to love being here...n for sure..org yg plg byk ajar aku utk byk bersbr byk bersyukur dgn ape yg berlaku..tentula tng tersyg ku..tx abg..u alwez support me..i love u soo much..lg 2 hr=)
Gambar time oct bday celebration kat opis.. kak yana..me..siti..gambar janan ni siti..nak tnjuk
aku yg tgh bergayut kat belakang..itu la mejaku..

gambar before ptong kek..siti tgh wish.. sampai hati kak yana nak tikam aku..
candid pic of me n kak shery...ina dr blakang jer...


Monday, October 27, 2008

sometimes we feel lonely..

huh...pg2 lagi da mangarut2..ikut perasaan lagi..xde sape kat ops..ina n kak ain ade class pg2 ni..aku lak ptg br ade class..bile mcm ni br trse sunyi..rase nak ngs plak..ermm aku mmg suke ikut perasaan..bile nk berubah ni..abg pulak x reply msg pun..mst on d way k opis..hmm...ape aku nk buat ni..

Thursday, October 23, 2008

d' latest...

hmmm...just wanna share the latest activities i had...last week..my frenz n I..mc lar, ina..we went to Marhana's ouz..erm..d akad nikah is on Friday morng..but we been there on Saturday..so xnyempat tgk gmb ana pki bj nikah=(..ape apepun..happy tgk Marhana happy..gmbr2 yg smpt
di snap..

ditepi swimming pool..posing maut..=)


suke sgt bunge ni..nnt nak gubah mcm ni..=)

dgn ina..pengapitku=)


di atas pelamin marhana..suke betul decoration plamin ni..nice sgt..



my mest frenz ever dr uia..marhana yg kawen dulu..lps ni sape yer..=)

Monday, October 20, 2008

an advance burfday present..

Thanx for the advance burfday present..i really like it..it's simple but beauty..but i still waiting and hoping for the special one from my sweetheart =)

For my love..







You're a song


Written by the hands of God


Don't get me wrong


'Cause this might sound


To you a bit odd


But you own the place


Where all my thoughts


Go hidingAnd right


under your clothes


Is where I find them


Underneath your clothes


There's an endless story


There's the man I chose


There's my territory


And all the thingsI deserve


For being such


A good girl honey


'Cause of you


I forgot theSmart ways to lie


Because of you


I'm running out of


Reasons to cry


When the friends are gone


When the party's over


We will still belong


To each other


Underneath your clothes


There's an endless story


There's the man I chose


There's my territory


And all the things


I deserve


For being such


A good girl honey


Underneath your clothes


There's an endless story


There's the man I chose


There's my territory


And all the thingsI deserve


For being such a... ahhh


I love you more than all


That's on the planet


Movin' talkin' walkin' breathin'


You know it's true


Oh baby it's so funny


You almost don't believe it


As every voice is hanging from the silence


Lamps are hanging from the ceiling


Like a lady tied to her manners


I'm tied up to this feeling


Underneath your clothes


There's an endless story


There's the man I chose


There's my territory


And all the thingsI deserve


For being suchA good girl honey


Underneath your clothes


Wah-oh oh oh oh


There's the man I chose


There's my territory


And all the thingsI deserve


For being such


A good girl


Love-AnA@Yana

Sunday, October 19, 2008

Syukur Alhamdullilah..

Hmm..Monday...hate monday jgk..erm ysterday was my fiancee open ouz..be there from 10 am till 9pm..exhausted but satisfied=)..pnt tp excited..dpt tlg mama die n fmily die..xrase sgt pntnyer..dpt kenal kwn2 ofis abg..sumer baik2..dpt kenal saha pakwe pak ber..aku ni suke berkawan jgk..rase happy tgk sumer org gembire..dpt main dgn mau mau yg comel..tp beratnyer die...hmmm xsbr nk msk fmly abg yg baik n sporting sgt...love u syg..k la nk marking test students...

Sunday, October 12, 2008

menjadi insan yg sempurna..

erm title diatas mcm series plak..hee actually hr isnin as usual the 'laziest' day yg plg aku rase..not much work to do..i ve to finish the assgnment ques coz tomorrow d asgmt must be release to stud..hah sggh x sangke skrg da jd lect..kalo ikut aku,aku bknla seorg lec yg strict sgt..ketidak strickan aku nila kdg2 buat studets naik myk j..bdk2 ni mmg la..or maybe umur aku yg msh 24 ni buat aku ngn students leh ngm lebey..yela sme2 mude..kalo igt blk time blajar dulu pun aku bknla bdk2 skema yg rjn blaja sgt..kalo xpercye tgk gmb dbwh...Hee gmb ni ina amik waktu class fin math ngn mdm kesukaanku..mdm mimi..aku main2 camni pun aku score A tau class ni..aku try to be mcm mdm ni time ngajar..xseries sgt..xsuke mrh...sporting dgn students..ha yg bwh ni gmb ngn 3 org kwn baik aku kat kuantan..bdn2 ni la yg snap gmb diatas..











ini gamb plak aku yg amik..slumber j bebudak ni..dlm class duk depan skali tp leh laks duk amik2 gmb..ape2pun i miss d moment we tgether kat kuantan..kat kuantan trase rpt sgt dgn kwn2 coz aku jrg kuar dating..abg kat johor jauh sgt..tp ade gak insiden satu tu..wktu memula msk kuantan..tetibe dpt ct smnggu..so blk kl..jumpe abg..tp time nk blk kuantan die anta aku smp kuantan..yg xrasionalnyer..da die anta time nk blk aku tetibe j sedey semacam..xde sesape kat kuantan coz time tu sabtu..dgn x pk duit abg yg byk abis hr tu..aku pun buat muke kecyan..abg yg sememmangnyer x suke tgk aku sedey trus ajk aku blk kl balik..ha kalo pk blk mcm ape j..aku ni bile la nk besar=p..so esoknyer nsb baik dpt tmpg syida yg drive kete sendiri dr kl..waktu kat kuantan la aku blajar lepak2 kat kdai mamak=p smp satu mase pernah kene thn dgn guard uia..tp ktrg just g minum mkn2 j xde join laki tgk bola ek..



erm gmb kat sebelah ni..nilah aktiviti yg aku slalu buat kat kuantan..men bowling.1st time men bowling ngn abg kat plaza angsana ek abg?hee x hingat kat johor..waktu tu aku kalah truk dgn tunang aku..tp gmb disebelah ni gmb juare nih..aku mng time men ngn kwn2 kat megamall kuantan..yg sebelah aku tgh tension tu marhana..hehe die naib juare..






erm gmb kat bwh ina aku mcros mclar n muni..time ni g sek ape tah kat kuantan..wat questionairres tuk eop project..best la hr ni..pnat tp best sgt..siap kene mrh ngn cikgu ape tah wktu tu..huish gram sungguh..





erm yg sebelah ni waktu g berkelah kat air terjun sg pandan aka panching...erm best ni g 2 kete..ni waktu memula smp..sumer2 ni blm mandi pg lag nih..waktu ni around 8.30 kut..plg slumber skali mcros yang berdiri kanan skali tu..siap pakai bj tdo lg hehe bebudak uia ni...aku kat dlm suar mandi tp srg gak jeans kat luar..perit gak nk salin bj ni..marhana siap tkr pakai tikar lagi..nk lindung bdn kan..hmmm hancur jer kalau owang nampak..ape2pun rindu sgt waktu ni..blajar renang ngn imah smp pekak telinge msk air...sume tak tau swin except marhana ngn imah...



Hmm yg sebelah ni plak wktu reramai g picnik at teluk chempedak..aku yg sememangnye sensitive dgn air laut kunun2nyer la xnk mandi laut..tgk la gmb tu at last aku terjun dlm laut pakai jeans tue..xthn tgk bebudak ni main2 dlm air tue..blk j mlm tu kulit terus mengelupas yg plg teruk antre yg lain..skt mulut aku nk bkk..pdn muke aku..akibat melanggar arahan bpkku yg tak bg mandi laut..hmmmm blk tu dah bsh suar terpakse pnjm kain batik imah..heee gamble j aku blk uia pakai kain batik..meh nak tunjuk gambar kat bawah..wish mcm fotopages da blog aku nih..

hmm..berbalk kepade title kat atas..aku sbnrnyer bkn seorg yg baik sgt..tp aku selalu berdoa semoge aku sentiase tergolong dlm org2 yg baik..aku tau aku byk sgt buat slh silap yg kdg2 aku x sdr langsung..kalau boleh aku nk satu mase nnt aku jd seorg yg dpt terime ape j yg Allah berikan utk aku..aku mmg sensitive sgt dgn hal2 yg berkaitan org yg aku syg..kalau bole aku nak org yg syg aku sentise syg take care aku slame2nyer..even dgn makayah pun..aku ni manje sgt smp kalao blk kedah mesti ade time mrjuk aku tu..adela time yg aku mrjuk msk bilik xkuar2..same mcm dgn abg..aku ni mmg jenis yg kaki jeles..except dgn mama die..bg aku aku cume nk die syg aku dan mama lbh dr org lain..mcm mane yg die kate..aku dan mama die 2 perempuan penting dlm hdup die..sbb tu kdg2 ade hal2 lain yg sememangnyer xrasional tp hati aku cpt sgt sensitive..aku kalau bole xnk ade org lain yg ksh syg perhatian mcm mane yg die bg utk aku dan jgk mama die..tp alhamdulillah setakat ni aku xpernah buat die jauh dr mama die..aku kalau boleh xnk jd isteri yg boleh buat suami aku jauh dr mama die sendiri..lgpun mama die lyn aku mcm ank sendr malah lebih dr tue..hmm thn dpn kawen..hrp2 aku x lupe pd ape yg ptt aku jadi..utk menjadi insan yg baik utk mencr keredhaan-Nya dunia dan akhirat..walaupun aku x sempurne mane pun..tp aku bersyukur dengan ape yg aku ade skrg...semoge aku xpernah lupe pada-Nya..semoga cinta-Nya sentiase berada lbih dr segalenyer...

Wednesday, October 8, 2008

The Secret of Loving Relationship...=)

hmmm...don know what to write..the title above is just a recent article that i read frm internet..i dont wanna anything bout that..yet i ve no mood to write anything..=)..erm too lazy after Hari Raya vacation..after 2 weeks vacation..i dun ve any strength to go to my master class..arghhh cant wait 10 nov...finish 2nd sem...abg...ana xde smgt ni...cant wait 31 oct too=) hmmmm abg i want ******* from ***** ****...guess what???????
*picture taken on 1st raya..solat sunat hr raya aidilfitri..with my niece nurin..

Sunday, October 5, 2008

Salam Aidilfitri...

ermmm....after 1 week raya im back for work..arrvg at ofis 8.15..hehe lmbt ari ni..ermmm open laptop..frenster reply all frenz's testi...byk lak tu..penat..tp utk kwn...xpela kn...citer psl rayer..im not going to say it as d best raya i ever had..bkn xbest tp xle lwn best rayer time kecik2=p...erm thn ni abis duit utk duit raye la..tp xpe sedekah...nk ltk gmb raye tp blm transfer...jap g nk g servis kete n breakfast..ktrg xdela coffee maker mcm saytam tue..kte make coffee sendri =) actually i dont ve any idea nk tls pape..k la see next time..bvubbye..salam..