Anak2 mummy sayang

Friday, September 4, 2009

Mulianya Seorang Ibu..

Salam,
Alhamdulillah,sampai skrg kandungan dah msk 6 weeks..baby masih 20.2mm..masih kecik..have to wait until 12 weeks for d operation..mmg seronok dpt tau mengandung, tp satu persatu ujian dtg..tp Alhamdulillah stkt ni kandungan masih selamat..Harapnyer bila baby slamat n besar nnt dpt bace blog ni..biar baby tau mcm mane sshnya seorang ibu nak lahirkan kita..brada di tmpt skrg, terbayang2 kesusahan mak mengandungkan aku dulu..mmg mulia menjadi seorang ibu..InsyaAllah,aku akan kuat untuk baby ni..thanx to my hubby yg xpenat mlyn kerenah aku sjk2 ngandung ni..To mak ayah yg x pts2 bgn mlm berdoa utk kesihatan aku..Untuk Mama abg yg sentiase ader disisi di saat aku memerlukan kasih seorg ibu..terharu sgt dgn mak mertua aku ni..terasa mcm mak sendiri..dah dua kali scan, mama setia ikut..bagi drgn dan smgt..tgh aku nenyak tdo mama dtg jenguk aku pastikan aku ok..setiap kali tgn mama menyentuh dahi aku, aku rase nak menangis ingatkan mak kat kampung..Mmg mulia hati seorg ibu..InsyaAllah, bila aku menjadi ibu,aku akan pastikan hati ku sebersih dan semulia mak dan mama..Alhamdulillah Ya Allah utk anugerahMu ini..Untuk Kak Een n Kak Ra gak yg sentiase bg aku sokongan..Mmg org yg plg rasional dlm family aku Kak Een aku..Kakak no 2..Sbb tu mula2 dpt berita nak operate buang cyst, dia org pertama yg aku bgtau dlm family..Xpasti samaada raya ni dpt blk atau tak..bergantung kpd kchatan aku..Lpas raye operation..Doakan aku..
video